Η Εταιρεία

Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα οπτικά Κασπαριάν. Η ιστορία μας ξεκινάει από το 1948 όταν ο Τατιός Κασπαριάν (ο πρεσβύτερος), αποφάσισε να προσφέρει στον κόσμο ποιοτικά οπτικά σε λογικές τιμές.

Η πορεία μας συνεχίζεται έως σήμερα μέσα από τις συλλογές των προιόντων μας και τις συνεργασίες με κατασκευαστές που έχουν κοινό χαρακτηριστικό την ποιότητα, την υγεία και την ικανοποίηση του πελάτη. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας έτσι τις συνθήκες ζωής των ανθρώπων, ενισχύοντας και βελτιώνοντας την όραση και την ακοή που αποτελούν δυο από τις πιο σημαντικές αισθήσεις, με γνώμονα πάντα την ποιότητα.

Επιθυμούμε να εξελισσόμαστε παράλληλα με τις καινοτόμες τεχνολογίες της αγοράς, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους να απολαμβάνουν ίσες ευκαιρίες ποιότητας, με τις χαμηλότερες τιμές. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας ώστε να μας επισκεφτείται ξανά, τον επόμενο μήνα, τον επόμενο χρόνο και πολλά χρόνια μετά. Γι' αυτό τον λόγο τοποθετούμε τις ανάγκες σας ως πρώτη προτεραιότητα μας.